Lopen in Erfurt

Caitlin vindt het fantastisch op het hotelbed te staan en proberen te lopen, wetende dat vallen geen pijn doet.
Vandaag in Erfurt wilde Caitlin spontaan niet meer in haar buggy zitten. Ze wilde aan de hand lopen met papa. In een Esprit winkel waar mama kleren ging passen liep Caitlin spontaan helemaal los!! Vooralsnog is ze nog een beetje bang om te vallen, maar is ze wel erg nieuwsgierig om meer te gaan lopen. Zodra de nieuwsgierigheid het wint van de angst zullen de vele stapjes op eigen benen volgen.

Caitlin op vakantie

Caitlin is voor het eerst op vakantie. Hoewel ze erg populair voor haar omgeving is, omdat iedereen haar zo’n grappig klein eigenwijs mensje vinden, is ze voor papa en mama een enfant terrible. Alles moet volgens de maniertjes van Caitlin gebeuren en anders wordt Caitlin heel snel boos.

Caitlin boos

Als papa sinaasappel gepeld heeft en in kleine partjes in een plastic kommetje gedaan heeft, gaat Caitlin in haar stoeltje zitten. Ze krijgt netjes de partjes in haar mond gestopt en smult ervan! Plotseling denkt Caitlin:”Dat wil ik zelf doen!” Caitlin pakt nu zelf een partje en gaat ermee spelen, waardoor haar t-shirt doorweekt wordt met sinaasappelsap. Papa vindt dit niet goed. Hij geeft Caitlin de partjes zelf wel. Caitlin is nu heel boos! Die sinaasappel hoeft ze niet meer. Vooral niet van papa. Gelukkig biedt Yasmine hulp. Ze geeft Caitlin de stukjes en op Yasmine is Caitlin niet boos. Zij mag haar wel de partjes in de mond stoppen. Papa’s doen alles fout…