Weer ziek

Net hersteld van de waterpokken, zit onze Caitlin weer in de lappenmand! Nu een hardnekkige virus, die vooral hoest en koorts bij onze kleine dame veroorzaakt. Men zegt dat kleine kinderen in de wintermaanden veel vatbaarder zijn voor virussen. Wat ons betreft kan de lente niet snel genoeg komen!!

Gek doen!

Als kinderen niet luisteren willen ouders nogal eens met stemverheffing spreken. Soms draait het uit op schreeuwen/blaffen naar een kind. Zelf ben ik op dit gebied beslist geen heilige en bega deze ouderlijke fout ook regelmatig. Yvonne is daarentegen veel geduldiger dan ik, maar toen zij Yasmine op een keer luid toesprak, kreeg ze later als reactie: “Niet meer gekke mama zijn, hoor!! Papa doet ook al zo gek.”

Eerste dag op de creche in 2005

Lieve Caitlin,

Wat ben jij toch te pakken genomen door die waterpokken! Gelukkig heb je er vandaag niet zoveel last van gehad. Je hebt vanaochtend je fruithap goed gegeten, alleen je boterham lustte je niet. Daarna je fles. Die ging ook een beetje moeizaam naar binnen. Nu ben je lekker op de grond aan het spelen samen met Tristan en zo te zien heb je het erg naar je zin

dikke kus

Diana, Hamideh & Ingrid

Telefoongesprek

Als ik op mijn werk ben en naar huis bel om te vragen hoe alles gaat, neemt Yasmine thuis de telefoon op:

“Hallo”

“Hallo, wie ben ik?”

“PAPA!!!!”

“Alles goed?”

“Ja, waarom heb je de auto meegenomen?”

“Nou… om naar mijn werk te gaan”

“Is dat heel ver?”

“Eh… ja best wel”

“Waarom ga je werken?”

“Om centjes te verdienen!”

“Waar zijn die centjes dan??!!”

Waterpokken (part II)

Na weken de dans te hebben ontsprongen is Caitlin alsnog slachtoffer geworden van de waterpokken. Veel meer dan Yasmine zit Caitlin helemaal onder de pukkels. Hopelijk is ze net als Yasmine er weer gauw vanaf.