Draaien, draaien

Lieve Caitlin,

Je laat steeds meer van je horen. Je kan heel mooi schaterlachen en als je speelt en je draait op je buik, lukt het niet altijd om terug te draaien. Dan ga je een beetje huilen. Als wij je dan terug draaien, ga je weer verder spelen. Je flessen drink je nu heel goed leeg. Meestal laat je 60cc staan.

Veel liefs van Juvienca, Hamide en Diane

Eerste tandjes

Na dagen kwakkelen met drinken (wat zou ons kind toch weer hebben?) zijn de eerste tandjes te zien. “Twee tandjes aan de onderkant”, meldt grote zus Yasmine trots, toen ik thuiskwam vandaag.

Betweter

Yasmine vindt het geweldig om K3 liedjes te zingen, maar helaas zingt zij de tekst geregeld verkeerd en gooit zij er soms allerlei namen van vriendjes/vriendinnetjes erin. Als we roepen dat die kinderen helemaal niet in het liedje voorkomen, antwoordt Yasmine verontwaardigd:”Maar K3 weet dat niet, hoor!!”

Belangrijke grote zus

Yasmine heeft duidelijk al meer invloed op Caitlin dan wij als ouders. Als Caitlin moppert, kunnen wij gek doen als we willen, maar als Yasmine haar eventjes aandacht schenkt stopt Caitlin meteen met mopperen en begint ze te lachen. Waar zouden we zijn zonder Yasmine?!

Kijken

Lieve Caitlin

Je bent weer een heel braaf meisje vandaag! Je speelt lief in de box en draait daar op je buik. Vanochtend lag je op je zij, je handjes vast aan de spijlen en zo lag je naar de kinderen te kijken. Je had niet veel trek in je flesje. ‘s middags had je meer honger, toen dronk je alles leeg.

xxx-jes Diana, Diana en Hamide