Prinses

Onlangs gingen we met vrienden, die ook twee kinderen hebben, uit eten in een kinderrestaurant met als thema Kapitein Haak. Na aankomst in het restaurant konden de kinderen geschminkt worden. Onze kleine vriend werd omgetoverd tot een stoere piraat. Als Yasmine aan de beurt is, vraagt de juffrouw: “Zal ik je schminken als een prinses?”. Droogjes antwoordde ze:”Ik ben al een prinses!”

Zusterliefde

Op vrijdag vertoeft Caitlin bij oma, terwijl Yasmine naar de creche gaat in tegenstelling tot andere creche-dagen waarbij ze samen naar de creche gaan.
Als Yvonne Yasmine ‘s middags heeft opgehaald van de creche en ze thuis bij de voordeur staan zegt Yasmine, met tranen in haar ogen:
“Mama, we zijn Caitlin vergeten bij Kapoentje!!”

Niet met de handen!

Onlangs ben ik met Yasmine op een pleintje wezen voetballen. Instinctief beroert ze de bal met haar handen als ze het object niet onder controle weet te krijgen. “Niet met je handen!!”, roept ik haar dan toe. Toen Yasmine op de bank naar één van de EK woetbalwedstrijden keek en een keeper de bal oppakte, riep zij: “Hé papa, kijk nou! Hij mag niet met de handen, toch?!!”

Op de creche

Lieve Caitlin,

Je was vandaag heel veel wakker. Je hebt in de box gespeeld en raakt echt al speeltjes aan met je handjes. Je lacht heel veel en hebt ons ook veel te vertellen. Twee flessen heb je helemaal leeggedronken. Over je tweede fles deed je wel een uur! Maar gekletst dat we hebben en gelachen, he? Dus vonden wij het helemaal niet erg dat het wat langer duurde. Nou lieverd, tot volgende week!

Veel liefs van Sandra en Diana

Spelen

Je favoriete speelgoed is op dit moment de activity gym. Je probeert alle de objecten al te graaien en kijkt geconcentreerd naar de bewegende dingen.