Kapoentje

Gisteren namen we je mee naar Kapoentje, de creche waar Yasmine zit. De leidsters daar waren erg benieuwd naar je en kwamen je ook meteen bewonderen. Lenka, de babyleidster, verheugt zich nu al op je komst!!

Fopspeen

Ondanks je enorme zuigbehoefte wilde je geen fopspeen. Verschillende soorten hebben we inmiddels tevergeefs geprobeerd. Je prefereert de pink van mamma, maar die is helaas niet altijd bschikbaar. Na je kennismaking met de Avent-speen, heb je gelukkig afscheid kunnen nemen van mamma’s pink. En als je speen uit je mond valt, is je grote zus er als de kippen bij om ‘m weer in je mondje te stoppen!

Met oma

Vandaag hebben we je gewogen en je blijkt 2850 gram te wegen! Je groeit dus goed. Verder heb je vandaag eindelijk uitgebreid kennis gemaakt met je oma, die dagenlang verkouden was geweest en bang was je te besmetten. Binnenkort zal je eens per week met je zus Yasmine bij oma spelen. Hopelijk zal je het daar net zo goed naar je zin krijgen als Yasmine. Die wilt het liefst iedere dag wel naar oma!

Grilligheid

Talenten zijn wisselvallig en grillig. Onlangs roemde ik je voorbeeldige gedrag in de nachtelijke uurtjes. Niet dat je je sindsdien niet goed gedroeg, maar de hele nacht doorslapen is er nog niet van gekomen. Geduld… schijnt het toverwoord te zijn!